Heb je trouwplannen? Zie je tegen de openingsdans op?
Ken je  onze spoedcursus voor bruidsparen al?
In 4 relaxte privélessen maken we er samen een mooi moment van.
 
Wat fijn dat u een kijkje op onze site komt nemen.
Voor ons is het van groot belang, dat iedereen, site-bezoekers en/of onze cursisten, zich welkom voelen bij onze dansschool.
 
Waarschijnlijk heeft u ook weleens gehoord, dat het nemen van dansles oubolllig is. Wij kunnen u verzekeren, dat dit bij ons ZEKER niet zo is.
Een les stijldansen is heel gevarieerd. U leert verschillende dansen met diverse variaties, die goed van pas kunnen komen op een feestje.
Gedurende de lessen hangt er een ontspannen sfeer en wordt er regelmatig gelachen. Dit zijn ook meteen de ingrediënten, die onze dansschool uniek maken.
Tijdens een beginnerscursus maakt u kennis met de Quickstep, Engelse wals, Tango, Cha-cha-cha, Jive, Salsa, Discofox en Weense wals.
Speciaal voor u houden wij onze klassen bewust compact en daardoor kunnen wij iedereen de aandacht geven waar hij recht op heeft.
 
Cursusmogelijkheden: Een complete cursus (16 lesweken) of een korte cursus (10 lesweken), strippenkaart (6 lesweken binnen een periode van 16 lesweken). Kiest u voor een strippennkaart dan komt u naar dansles als het u uitkomt. U krijgt dan een lesprogramma dat volledig op u is afgestemd.
Wilt u vaker dan 1x per week komen dansen, kom gerust! Hier zijn géén extra kosten aan verbonden. Dat is gewoon service!!
Natuurlijk mag u wisselen van lesdag als u een keer verhinderd bent. Heeft u onregelmatige diensten dan is onze dansstrippenkaart wellicht iets voor u.
Wij geven onze lessen in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 in Linne.
 
Op één van de foto's ziet u een chihuahua meedansen. Dit is onze Brum en hij is samen met zijn vriendje Boelie heel belangrijk voor onze  Dancing Stars. Tijdens deze danscursus geven wij les aan mensen met een verstandelijke beperking.
 
Naast een reguliere cursus kunt u bij ons ook terecht voor een korte cursus, spoedcursus voor bruidsparen, familie-, vrijgezellen- en/of personeelsfeest.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel onder de button "lesrooster".
Heeft u vragen?
Mail of bel gerust want wij beantwoorden deze graag.
 
Wij hopen er samen met u een leuk dansseizoen van te maken,
Marie-Louise en Paul