Stijldansen van beginners tot vergevorderd en sowieso voor de gezelligheidsdanser

Tijdens de beginnerscursus maakt u kennis met Engelse wals, Quickstep, Tango, Cha-cha-cha, Jive, Discofox, Salsa en Weense wals

Hoe hoger het niveau van uw cursus, des te meer dansen en figuren erbij komen.

U bent ook van harte welkom als u de dnasdraad weer wilt oppakken kunt u terecht als u de dansdraad uit het verleden weer wilt oppakken.

Een cursus bestaat uit 16 lessen.

Kom u uit uw stoel om gezellig met ons mee te dansen?

Gaat u trouwen en kunt u nog niet dansen?

626Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij kunnen u onze spoedcursus voor bruidsparen aanbieden. Vele paren gingen u reeds voor!

Deze cursus bestaat uit 4 privélessen van elk 1 uur. Wij beginnen 4-5 weken voor de trouwdatum, zodat alles nog vers in het geheugen zit.

De lessen worden gepland in overleg met het bruidspaar en natuurlijk houden wij rekening met de muziek waarop het bruidspaar wil dansen, de grootte van de dansvloer etc.

Bruidsparen kunnen bij ons het hele jaar terecht. Voor de spoedcursus voor bruidsparen geldt er géén zomerstop, omdat wij u graag een onvergetelijke dag willen geven inclusief een openingsdans, die u met veel zelfvertrouwen en verantwoord kunt dansen.

 

Heeft u nog vragen?

Bel: 06-10819230 / 06-23708185,

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

DancingStars

Gezellige dansles voor met mensen met diverse beperkingen

Met veel plezier staan onze vrijwilligers en wij elke maandag- en woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur klaar om te dansen met onze “Dancing Stars”.

Door de jarenlange ervaring voelen we aan hoe of we onze “Stars het beste kunnen benaderen en iedereen binnen ons team gaat heel liefdevol met hen om. Natuurlijk dansen we Quickstep, Engelse wals, Tango, Cha-cha-cha, Rumba, Café-Boogie maar daarnaast ook nog verschillende losse dansjes op hedendaagse muziek. Kortom: Het is een heel gezellig lesuurtje!

        Dans jij ook met ons mee?!

 

Kom gezellig kijken, dans mee en natuurlijk mag je iemand meenemen.

op een woensdag  van 19.00 uur tot 20.00 uur in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 te Linne

 

Op de woensdagavond hebben wij nog een plaatsje vrij op de dansvloer. Nieuwsgierig geworden?! Loop gerust eens binnen.

Voor meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze infoline 06-23708185

 

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die wekelijks de uitdaging willen aangaan om met een Dancing Star te dansen.