Ons lesaanbod

Ontdek ons veelzijdige aanbod en laat u meeslepen in de wereld van dans en plezier. Of u nu een doorgewinterde dansliefhebber bent of de eerste stappen op de dansvloer zet, ons lesaanbod is ontworpen om aan ieders wensen en niveaus te voldoen. Bekijk de mogelijkheden en vind de perfecte danservaring die past bij uw stijl en ritme.

Spoedcursus voor bruidsparen

 

Gaat u trouwen en kunt u nog niet dansen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij kunnen jullie onze spoedcursus voor bruidsparen aanbieden. Vele paren gingen u reeds voor! Deze cursus bestaat uit 4 privélessen van elk 1 uur. Wij beginnen 4-5 weken voor de trouwdatum, zodat alles nog vers in het geheugen zit. Onze aanpak is UNIEK in de regio.

 

De lessen worden op maat gepland, rekening houdend met jullie wensen zoals de muziekkeuze en de dansvloergrootte. We bieden het hele jaar door lessen aan voor bruidsparen, inclusief spoedcursussen zonder zomerstop, zodat jullie een zelfverzekerde openingsdans kunnen neerzetten. Aarzel niet om vragen te stellen; we beantwoorden ze graag.

Dancing Stars

Gezellige dansles voor met mensen met diverse beperkingen (G-Stars)

 

Met veel plezier staan onze vrijwilligers en wij

elke maandagavond  van 18.45 uur tot 19.45 uur klaar om te dansen met onze “Dancing Stars”.

 

Met jarenlange ervaring benaderen we onze "Stars" liefdevol en bieden gevarieerde dansen aan, zoals Quickstep, Cha-Cha-Cha, Engelse wals, Mambo, Bachata, losse dansjes en kringdansen. We kijken naar mogelijkheden, niet beperkingen.

 

Gratis proefles beschikbaar! Dans met ons mee en nodig anderen uit.

 

 

 

Nieuwsgierig? Kom gerust langs of mail naar info@dansschoolmarie-paul.nl,

bel onze infoline +31623708185.

 

We zoeken ook vrijwilligers die wekelijks met een Dancing Star willen dansen. Doe mee!

Dancing Spirits

Voor mensen met (beginnende) dementie

i.s.m.  Stichting Samen Bewegen

 

Elke woensdagmiddag

vanaf 14.15 uur tot 15.15 uur

 

Café/Zaal De Schuur, Hoofdstaat 2 in Herten (Roermond).

 

Dansen, bewegen en genieten van de muziek. 

 

Wij zwieren door de zaal en dansen op de stoel.    Dans samen met begeleiders, familie of mantelzorgers op herkenbare muziek.

 

DEELNAME IS GRATIS

Voor meer info:

www.samenbewegen-middenlimburg.nl

Voor meer info kijk op:

            www.samenbewegen-mienlimburg.n         Ons doel is om een aangenaam, afwisselend en laagdrempelig maar uitdagend uur te bieden, afgestemd op de groep. Sociaal contact is belangrijk, en we verwelkomen same-sex dansparen.

 

Eigen drank is niet toegestaan, tenzij op doktersvoorschrift. Dansen stimuleert de hersenactiviteit volgens professor Scherder, wat vooral bij beginnende dementie gunstig kan zijn.

 

Samen zullen wij er een gezellige uur, incl. pauze, van maken.

Dancing Moves,

 

Bewegen op muziek met Parkinson, neurologische aandoening , verminderde mobiliteit, rolstoelafhankelijk, (beginnende) dementie

Natuurlijk kan dat!

 

Elke dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur.

Café/Zaal De Schuur, Hoofdstaat 2 in Herten (Roermond).

 

Nieuwsgierig geworden en/of interesse? Loop binnen en volg onze GRATIS proefles

 

We bieden diverse dansvormen aan bij Dancing Moves, waaronder zitdansen De lessen zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, inclusief rolstoelgebruikers of mensen met een rollator.

 

Deelnemers mogen begeleiders meenemen zonder extra kosten, wat de toegankelijkheid vergroot.

 

Interesse? en valt u in de categorie mensen met (beginnende) dementie kijk dan voor meer info op: www.samenbewegen-middenlimburg.nl

Dit uur is ook geschikt.n

Onze focus ligt op het creëren van een gemoedelijke, vertrouwde en veilige sfeer, omdat we ons bewust zijn van de kwetsbaarheid van de deelnemers. Als ze zich op hun gemak voelen, zullen ze vrijer durven te bewegen.

 

We streven naar een gezellige danservaring met pauzes en staan open voor iedereen. Eigen drank is alleen toegestaan op doktersvoorschrift. We hebben genoeg geduld, dus aarzel niet om met ons mee te dansen.

Dancing Stay Fit, Dansen voor 50+

 Dansles voor 50-plussers die graag 's avonds thuis willen zijn

 

Beweeg, dans, lach en ontmoet andere mensen!

 

Elke dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur (beginners)

Elke dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur (gevorderd)

Lesloctie: Café/Zaal De Schuur, Hoofdstaat 2 in Herten 

 

Nieuwsgierig geworden en/of interesse? Loop binnen en volg onze GRATIS proefles

Dansles voor 50-Plussers, gewoon omdat het een gezellig uitje is.

 

Dansen op muziek bevordert zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid. We bieden diverse dansstijlen aan, zoals Quickstep, Engelse wals, Tango en Cha-Cha-Cha, evenals andere dansen zoals staande dansen en kringdansen. Iedereen is welkom, ongeacht geslacht, en we passen de dansen aan de deelnemers aan. Gezelligheid en sociaal contact staan centraal, en we zorgen voor een plezierige danservaring. Eigen drank is alleen toegestaan op doktersvoorschrift. Doe gezellig met ons mee, we hebben genoeg geduld!

Especially for you

Strippenkaart

Bij ons kun je gebruik maken van een dansstrippenkaart.

 

Handig als je bijvoorbeeld onregelmatige diensten hebt of niet elke week een oppas voor de kinderen kunt regelen.

 

De strippenkaart bestaat uit 6 strippen en deze blijft 17 lesweken geldig. Je betaalt 6 lessen vooruit en elke keer als je aanwezig bent om een les te volgen, zullen wij een strip aftekenen. Gedurende 17 weken mag je 6 danslessen komen volgen. Als de strippenkaart vol is én je wilt toch verder dansen, dan kun je altijd een nieuwe strippenkaart kopen.

 

Je krijgt les op je eigen niveau en in je eigen tempo. Het dansprogramma zal afwijkend zijn van dat van je medecursisten want zij betalen immers voor de gehele cursus.

 

Plezier en ontspanning staan vorop.

 

Natuurlijk is deze strippenkaart ook te gebuiken als kadotip!!!

Kennismaking

Speciaal voor JULLIE hebben wij een leuke kennismakingsaanbieding

 

Veel scholen bieden proeflessen aan;
Wij doen dit niet, omdat wij vinden dat je het volgen van een danscursus een reële kans moet geven. Als je op het moment van de proefles je dag niet hebt, bijvoorbeeld door stress of andere ongemakken, en het loopt gedurende deze les niet zoals je het je had voorgesteld dan wordt er snel gezegd, dat het volgen van een dansles niet leuk is.
 
Om dit te voorkomen mag je bij ons, als paar, 4 lessen komen dansen voor de helft van de prijs.


Ben je na deze 4 lessen net zo enthousiast als wij, dan betaal je de resterende 13 lessen tegen de normale prijs.